Термометр для духовки з капіляром 1500 мм (0-500°С)

Термометр для духовки з капіляром 1500 мм (0-500°С) від компанії Запчастини РК побут - фото 1
1 000 ₴ 1 250 ₴
-20%
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
21.04021
Країна виробництва
Китай
Призначення
для духовки
Вид
термостат
Стан
новий
Состояние
Новое
Терміни дії знижки
з 13.11.2024 по 27.11.2024

Опис

Коди заміни:
Термометр для духовки з капіляром 1550 мм (0-500 ° С)

Стан   Новий
Сумісність    Універсальний
Призначення  Для духових шаф
Вид    Механічний
Вид щупа   ¦Виносний
Діапазон температур 0…+500°C
Одиниці виміру   Градуси за Цельсієм
Діаметр термометра посадковий (±2 мм) 62 мм
Діаметр рамки скла (±2 мм) 67 мм
Довжина капіляра (±50 мм) 1500 мм
Діаметр капіляра 1,2 мм
Діаметр зонда (±1 мм) 10 мм
Довжина зонда (±2 мм) 60 мм
Кількість одиниць, шт 1 шт.
Країна-виробник товару  Китай
Особливості  Капілярний

Термометр духовки із капіляром 1500 мм (0...+500°С).

Діаметр зонда (±1 мм) – 10 мм
Довжина зонда (±2 мм) – 60 мм.
Діаметр термометра посадковий (±2 мм) – 62 мм.

Для правильного приготування страви або ж для чіткого дотримання інструкції рецепту використовуються спеціальні пристрої - термометри. з методу приготування їжі (в духовці, на грилі, в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).

Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони й виконують однакове завдання – виміряти температуру, але у кожного є свої переваги та недоліки.

Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка при дії температури деформується і надає руху стрілці циферблату або табло. Є також термощупи із зондом, заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також рухають стрілку. Термощупи можуть бути як повноцінний датчик у робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір у міру приготування їжі. Також є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп усередині.

Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високу швидкість і точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути: функція таймера, звукового оповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного типу з жароміцним проводом та щупом.

Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:

- неправильна експлуатація;
- Порушення цілісності елементів конструкції;
- Збільшення похибки вимірювань;
- механічні пошкодження

Якщо Ваш термометр став непридатним або погіршилися показання вимірювань, то найкращим вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далі комфортно і правильно готувати їжу.

Використовується в моделях:
Широке застосування.