Термостат для духовки Tecasa NT-252 BO/11, 16А (50-300°C)
Термостат для духовки Tecasa NT-252 BO/11, 16А (50-300°C)
318 ₴ 397,50 ₴
-20%
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
21.NT-252BO_11
Виробник
tecasa
Країна виробництва
Україна
Состояние
Новое
Терміни дії знижки
з 13.11.2024 по 27.11.2024
Опис
Коди заміни:
FSTB WYF300
EGO 55.17062.220
Tecasa NT-251 HA
Cem205UN
N-252 BO11
Стан Новий
Сумісність Універсальний
Призначення Для духових шаф
Тип Термостат
Тип термостату Капілярний
Діапазон регулювання температури 50-300 °С
Підключення 2 клеми 6,3 мм
Довжина валу (±1 мм) Ø 6х4,5 мм, довжина 16 мм
Довжина та діаметр капілярної трубки 900 мм (±20 мм), Ø 1 мм
Розміри зонда-термобаллону (±5 мм) Ø 3 мм, довжина 165 мм
Габарити корпусу (±1 мм) 25х34х44 мм
Кріплення 2 отвори з різьбою М4 (міжцентрова відстань 28 мм)
Маркування NT-252 BO/11 B2142BX1D
Кількість одиниць, шт 1
Виробник Tecasa
Країна-виробник товару Іспанія
Термостат для духовки Tecasa NT-252 BO/11
• діапазон регулювання температур - 50-300 °С
• вал - Ø 6х4,5 мм, довжина 16 мм
• довжина та діаметр капілярної трубки - 900 мм (±20 мм), Ø 1 мм
• зонд (термобалон) - Ø 3 мм, довжина 165 мм
• габарити корпуса (±1 мм) - 25х34х44 мм
• кріплення - 2 отвори з різьбою М4 (міжцентрова відстань 28 мм)
Термостат (терморегулятор) - невід'ємна частина духової шафи, яка відповідає за підтримання
постійної температури під час приготування їжі. Залежно від будови і принципу дії найбільш
популярні такі види термостатів:
- механічні (в основі принципу дії - температурне розширення металевого елемента (зазвичай у
вигляді штира), що замикає і розмикає контакти)
- капілярні (електромеханічні) (принцип роботи заснований на розширенні рідини/газу у капілярній
системі, яке створює тиск на мембрану, а та в свою чергу розмикає/замикає контакти ланцюга)
- електронні (представляють з себе плату з мікросхемами і датчиками, яка запрограмована на певні
алгоритми дій. Часто використовувані датчики - термопари і терморезистори)
Кожен з видів в тій чи іншій мірі має переваги і недоліки. Перші два види мають високу надійність і
тривалий термін експлуатації. Останній ж (електронні термостати) не можна назвати довговічним, але
він набагато функціональніше і багатозадачніше.
Як і всі елементи конструкції духової шафи термостат (терморегулятор) може вийти з ладу. Основними
причинами можуть бути:
- механічне пошкодження (капілярної системи, плати, корпусу)
- вигорання контактів, елементів плати
Якщо Ви зіткнулися з ситуацією, коли термостат/терморегулятор для духовки перестав працювати, має
сенс підібрати і купити новий.
Використовується в моделях:
Терморегулятори цього типу використовуються у певних моделях електричних парфумів різних виробників, у пяльниках пластикових труб, а також можуть застосовуватися в будь - якому іншому середовищі, щоб підтримувати задану температуру від 50 до 300 градусів.
FSTB WYF300
EGO 55.17062.220
Tecasa NT-251 HA
Cem205UN
N-252 BO11
Стан Новий
Сумісність Універсальний
Призначення Для духових шаф
Тип Термостат
Тип термостату Капілярний
Діапазон регулювання температури 50-300 °С
Підключення 2 клеми 6,3 мм
Довжина валу (±1 мм) Ø 6х4,5 мм, довжина 16 мм
Довжина та діаметр капілярної трубки 900 мм (±20 мм), Ø 1 мм
Розміри зонда-термобаллону (±5 мм) Ø 3 мм, довжина 165 мм
Габарити корпусу (±1 мм) 25х34х44 мм
Кріплення 2 отвори з різьбою М4 (міжцентрова відстань 28 мм)
Маркування NT-252 BO/11 B2142BX1D
Кількість одиниць, шт 1
Виробник Tecasa
Країна-виробник товару Іспанія
Термостат для духовки Tecasa NT-252 BO/11
• діапазон регулювання температур - 50-300 °С
• вал - Ø 6х4,5 мм, довжина 16 мм
• довжина та діаметр капілярної трубки - 900 мм (±20 мм), Ø 1 мм
• зонд (термобалон) - Ø 3 мм, довжина 165 мм
• габарити корпуса (±1 мм) - 25х34х44 мм
• кріплення - 2 отвори з різьбою М4 (міжцентрова відстань 28 мм)
Термостат (терморегулятор) - невід'ємна частина духової шафи, яка відповідає за підтримання
постійної температури під час приготування їжі. Залежно від будови і принципу дії найбільш
популярні такі види термостатів:
- механічні (в основі принципу дії - температурне розширення металевого елемента (зазвичай у
вигляді штира), що замикає і розмикає контакти)
- капілярні (електромеханічні) (принцип роботи заснований на розширенні рідини/газу у капілярній
системі, яке створює тиск на мембрану, а та в свою чергу розмикає/замикає контакти ланцюга)
- електронні (представляють з себе плату з мікросхемами і датчиками, яка запрограмована на певні
алгоритми дій. Часто використовувані датчики - термопари і терморезистори)
Кожен з видів в тій чи іншій мірі має переваги і недоліки. Перші два види мають високу надійність і
тривалий термін експлуатації. Останній ж (електронні термостати) не можна назвати довговічним, але
він набагато функціональніше і багатозадачніше.
Як і всі елементи конструкції духової шафи термостат (терморегулятор) може вийти з ладу. Основними
причинами можуть бути:
- механічне пошкодження (капілярної системи, плати, корпусу)
- вигорання контактів, елементів плати
Якщо Ви зіткнулися з ситуацією, коли термостат/терморегулятор для духовки перестав працювати, має
сенс підібрати і купити новий.
Використовується в моделях:
Терморегулятори цього типу використовуються у певних моделях електричних парфумів різних виробників, у пяльниках пластикових труб, а також можуть застосовуватися в будь - якому іншому середовищі, щоб підтримувати задану температуру від 50 до 300 градусів.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну