Сітка для м'ясорубки, 62/9/2,7
169 ₴ 211,25 ₴
-20%
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
04.0450
Виробник
Zelmer
Вид
сітка
Матеріал
метал
Стан
новий
Состояние
Новое
Терміни дії знижки
з 13.11.2024 по 27.11.2024
Опис
Коди заміни:
755473
Призначення: м’ясорубка
Стан: нове
Зовнішній діаметр: 62
Внутрішній діаметр: 9
Діаметр комірки: 2,7
Бренд: Zelmer
Сітка м'ясорубки 62/9/2,7 для м'ясорубок Zelmer. Повністю відповідає заводським вимогам, використовується для прокручування та подрібнення м’яса в фарш середнього розміру. Виготовлена з екологічно чистого і безпечного нержавієвого металу, завдяки цьому має великий термін експлуатації.
Деталь круглої форми, має спеціальні отвори для формування фарша.
У кухоні індустрії на сьогоднішній день існує велика кількість різних м'ясорубок, які мають загальну деталь. Це сітка для фарша. Незважаючи на простоту користування ним, вона виконує важливу роль: перетворює тверді шматки м’яса на соковитий і м’який фарш. Тому можна приготувати з нього все, що завгодно.
Основне завдання такої решітки - зробити фарш потрібної консистенції, оскільки саме від параметрів цієї деталі буде залежати, що ви отримаєте. Сітки різняться кількістю отворів і, відповідно, їх розмірами. Маленька ґратка використовується для виготовлення пюре або паштета з м’яса. Тому її ще називають "паштетною" решіткою. Сітка для фарша м'ясорубки 62/9/2,7 відповідає цій категорії решіток. Це диск, діаметр якого становить 62 мм, з отворами для фарша 2,7 мм. З його допомогою можна перекрутити продукти в ніжну фарш, яка використовується для приготування дитячих страв і справжніх "кулінарних шедеврів" в дієтичному раціоні. Оскільки диск має маленькі отвори, його пропускна здатність набагато менша, якщо порівняти з решітками, які мають великі діаметри.
Усі моделі м’ясорубок укомплектовані різноманітною кількістю таких решіток. Тому, якщо у комплекті не було який-небудь з необхідних решіток, завжди можна отримати додатковий, але зверніть увагу, щоб він був призначений для моделі вашої м'ясорубки. Купити сітку для фарша м'ясорубки 62/9/2,7 можна в нашому інтернет-магазині за доступною ціною.
755473
Призначення: м’ясорубка
Стан: нове
Зовнішній діаметр: 62
Внутрішній діаметр: 9
Діаметр комірки: 2,7
Бренд: Zelmer
Сітка м'ясорубки 62/9/2,7 для м'ясорубок Zelmer. Повністю відповідає заводським вимогам, використовується для прокручування та подрібнення м’яса в фарш середнього розміру. Виготовлена з екологічно чистого і безпечного нержавієвого металу, завдяки цьому має великий термін експлуатації.
Деталь круглої форми, має спеціальні отвори для формування фарша.
У кухоні індустрії на сьогоднішній день існує велика кількість різних м'ясорубок, які мають загальну деталь. Це сітка для фарша. Незважаючи на простоту користування ним, вона виконує важливу роль: перетворює тверді шматки м’яса на соковитий і м’який фарш. Тому можна приготувати з нього все, що завгодно.
Основне завдання такої решітки - зробити фарш потрібної консистенції, оскільки саме від параметрів цієї деталі буде залежати, що ви отримаєте. Сітки різняться кількістю отворів і, відповідно, їх розмірами. Маленька ґратка використовується для виготовлення пюре або паштета з м’яса. Тому її ще називають "паштетною" решіткою. Сітка для фарша м'ясорубки 62/9/2,7 відповідає цій категорії решіток. Це диск, діаметр якого становить 62 мм, з отворами для фарша 2,7 мм. З його допомогою можна перекрутити продукти в ніжну фарш, яка використовується для приготування дитячих страв і справжніх "кулінарних шедеврів" в дієтичному раціоні. Оскільки диск має маленькі отвори, його пропускна здатність набагато менша, якщо порівняти з решітками, які мають великі діаметри.
Усі моделі м’ясорубок укомплектовані різноманітною кількістю таких решіток. Тому, якщо у комплекті не було який-небудь з необхідних решіток, завжди можна отримати додатковий, але зверніть увагу, щоб він був призначений для моделі вашої м'ясорубки. Купити сітку для фарша м'ясорубки 62/9/2,7 можна в нашому інтернет-магазині за доступною ціною.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну