Термометр для духовки Pakkens зі штуцером L=109 мм, D=63 мм (0-500°C)

Термометр для духовки Pakkens зі штуцером L=109 мм, D=63 мм (0-500°C)

Термометр для духовки Pakkens зі штуцером L=109 мм, D=63 мм (0-500°C) від компанії Запчастини РК побут - фото 1
750 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
21.050063109www
Состояние
Новое

Опис

Коди заміни:
Термометр для духовки Pakkens зі штуцером L=109 мм, D=63 мм (0-400 градусівC)

Стан: нове
Сумісність: Універсальний
Призначення: для духових шаф
Тип: Термометр
Вид: Механічний
Діапазон температур: 0 °C... +500 °C
Одиниці виміру: Градуси Цельсія
Діаметр виміряного блоку: 63 мм
Висота виміру блоку: 12 мм
Розміри бджолоїдки: he 9 мм, довжина 100 мм
Розміри гільзи зі штуцером: he 12 мм, довжина 109 мм
Глибина приземлення гільзи: 99 мм (до гайки)
Різьба штуцера: 1/2"
Матеріал: Метал, скло
Кількість одиниць, шт: 1 шт.
Країна-вивідувач товару:
Особливості: є можливість калібрування

 Термометр для пічки, печі, електромангала Pakens 0-500 °C з штуцером

• діаметр виміряного блоку ($1 мм) - 63 мм
• посадка гільзи до гайки (бало2 мм) - 99 мм
• глибина гільзи (Аба2 мм) - 109 мм
• розміри щупапа - he 9 мм, довжина 100 мм
• діапазон вимірів - 0-500 °C

Для належного приготування їжі або для чіткого слідування інструкції рецепту
використовують спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють контролювати температуру
Як у камері духової шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами).
Всі ці прилади розрізняються за пристроєм і принципом дії і застосовуються, згідно з методом
Готування їжі (у пічці, на грилі, у тандирній печі, сковороді, пароконветоматі тощо).

Існують такі види термометрів, як механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакову
Це завдання - виміряти температуру, але кожен має свої переваги і недоліки.

Механічні конструкції є простими і зручні, але короткочасними.
Принцип роботи стандартного механічного термометра полягає в застосуванні пластин з
2 метали, що деформуються під дією температури і приводить в рух стрілку
циферблата або табло.
Також є термощупи з зондом, заповненим газом. Під дією температури відбувається
розширення газу в камері зонда і створюється тиск на мембрану або інший елемент конструкції,
які також приводять в рух стрілку. Термощупи можуть бути повноцінними датчиками
в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру всередині страви і всередині
Сама камера, так само мати періодичний метод роботи - ручний вимір під час приготування
Їжа. Так само є варіанти, де вимірний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.

Електрони (цифрові) термометри - це маленькі електронні пристрої, які мають більше
Високої швидкості і точності вимірів, а також мають розширений функціонал. Среди
Крім того, ви можете скористатися функціями таймера, сповіщення звукових сповіщень, налаштування режимів і пр.
У більшості з них є прилади для виносного типу з гарячковим дротом і щупом.

Виходимо з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ, і для цього є кілька причин:

- Неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення погрішності вимірювань
- механічні пошкодження

Якщо ваш термометр знизився або погіршився показання вимірювань, то найкращий вибір
буде заміна на новий, щоб продовжувати і надалі комфортно і правильно готувати їжу. 

Використовується в модлях:
Широке застосування