Термометр для духовки із зондом L=40 мм, D=53 мм (0-500°С)
Термометр для духовки із зондом L=40 мм, D=53 мм (0-500°С)
318 ₴ 397,50 ₴
-20%
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
21.MT105V500C-R
Терміни дії знижки
з 13.11.2024 по 27.11.2024
Опис
Стан: Новий
Сумісність: Універсальний
Призначення: Для духових шаф
Вид: Механічний
Діапазон вимірювань: 0…+500°C
Одиниці вимірювання: Градуси за Цельсієм
Діаметр термометра (±1 мм): 53 мм
Розміри зонда (±1 мм): Ø 4 мм, длина 40 мм
Кріплення: Різьба М8 з гайкою
Кількість одиниць, шт: 1
Країна-виробник товару: Китай
Додаткові характеристики: Штирьовий
Термометр для духовки, гриля, барбекю зі штуцером
• діапазон вимірювань - 0-500 °C
• розмір зонда (±1 мм) - Ø 4 мм, довжина 40 мм
• діаметр термометра (±1 мм) - 53 мм
• кріплення - різьба М8 з гайкою
Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються
спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової
шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за
пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі,
в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).
Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання - виміряти
температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.
Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи
стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка під впливом
температури деформується і приводить у рух стрілку циферблата або табло. Є також термощупи із зондом,
заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також приводять у рух стрілку. Термощупи можуть
знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру
всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір по мірі
приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.
Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високі швидкість і
точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути:
функція таймера, звукового сповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного
типу з жароміцним проводом та щупом.
Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:
- неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення похибки вимірювань
- механічні пошкодження
Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показання вимірювань, то найкращим
вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далікомфортно і правильно готувати їжу.
Моделі:
Широкого застосування
Сумісність: Універсальний
Призначення: Для духових шаф
Вид: Механічний
Діапазон вимірювань: 0…+500°C
Одиниці вимірювання: Градуси за Цельсієм
Діаметр термометра (±1 мм): 53 мм
Розміри зонда (±1 мм): Ø 4 мм, длина 40 мм
Кріплення: Різьба М8 з гайкою
Кількість одиниць, шт: 1
Країна-виробник товару: Китай
Додаткові характеристики: Штирьовий
Термометр для духовки, гриля, барбекю зі штуцером
• діапазон вимірювань - 0-500 °C
• розмір зонда (±1 мм) - Ø 4 мм, довжина 40 мм
• діаметр термометра (±1 мм) - 53 мм
• кріплення - різьба М8 з гайкою
Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються
спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової
шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за
пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі,
в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).
Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання - виміряти
температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.
Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи
стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка під впливом
температури деформується і приводить у рух стрілку циферблата або табло. Є також термощупи із зондом,
заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також приводять у рух стрілку. Термощупи можуть
знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру
всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір по мірі
приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.
Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високі швидкість і
точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути:
функція таймера, звукового сповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного
типу з жароміцним проводом та щупом.
Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:
- неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення похибки вимірювань
- механічні пошкодження
Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показання вимірювань, то найкращим
вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далікомфортно і правильно готувати їжу.
Моделі:
Широкого застосування
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну