Термометр для духовки 20TM44, MT23D43L100-500C (0-500°С)

Термометр для духовки 20TM44, MT23D43L100-500C (0-500°С) від компанії Запчастини РК побут - фото 1
691 ₴ 863,75 ₴
-20%
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
21.20TM44
Країна виробництва
Китай
Призначення
для духовки
Вид
термостат
Стан
новий
Состояние
Новое
Терміни дії знижки
з 13.11.2024 по 27.11.2024

Опис

Стан: нове
Сумісність: Універсальний
Призначення: для гриління і барбекю
Вид: Механічний
Перегляд бджолоїдка: вбудований
Діапазон температур: 0... + 500 градусівC
Одиниці виміру: Градуси Цельсія
Ціна поділу: 10 градусів
Діаметр виміряного блоку: 40 мм
Діаметр зонда (щупа): 8 мм
Довжина зонда (щупа): 104 мм
Діаметр гільзи: 10 мм
Довжина гільзи (монтажна): 100 мм
Різьба гільзи: 1/2"
Матеріал: Нержавіюча сталь
Кількість одиниць, шт: 2 шт.
Комплектація: Термощуп - 1 шт., гільза монтажна - 1 шт.
Країна-вивідувач товару: Китай
Особливість: Штировий з різьбленням

 Термометр для парфумів 20TM44, MT23D4L100-500C (0-500 °С).

Для належного приготування їжі або для чіткого слідування
Настанови щодо рецепту використовуються термометрами.
Вони дозволяють контролювати температуру як у камері духового
Ця шафа, як і всередині продукту, що готується (термометри з бджолоїдами).
Всі ці прилади розрізняються за пристроєм і принципом дії і
застосовуються за допомогою методу приготування їжі (в духовій шафі,
на грилі, у тандирній печі, сковороді, пароконвоматі тощо.

Існують такі види термометрів, як механічні та електронні.
Хоч вони виконують однакову задачу - виміряти температуру, але
Кожен має свої переваги й недоліки.

Механічні в силу простої конструкції прості і зручні в
Використання, але короткочасні. Принцип стандартної роботи
механічний термометр полягає в застосуванні пластин з
2 метали, які деформуються під дією температури і
приводить стрілку циферблата або табло в рух.
Також є термощупи з зондом, заповненим газом. Під впливом
Температура відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також
Вони приводять стрілку в рух.
Термощупи можуть бути повноцінним датчиком в робочій камері і давати
безпосередня інформація про температуру всередині страв і всередині самої
камери, так само мати періодичний метод роботи - ручне вимірювання по мірі
Готування їжі. Так само є варіанти, де вимірний блок знаходиться
зовні, а щуп всередині.

Електрони (цифрові) термометри - це маленькі електронні пристрої,
які мають вищі швидкість і точність вимірів, а також
має розширений функціонал. Серед додаткових функцій
Можливо, є функція таймера, сповіщення звукового сповіщення, налаштування режимів і пр.
У більшості з них є прилади виносного типу з жаропрочним
Проводом і щупом.

Виходимо з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ, і для цього є кілька причин:

- Неправильна експлуатація.
- порушення цілісності елементів конструкції;
- збільшення погрішності вимірювань;
- механічні пошкодження

Якщо ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показники вимірів,
то найкращим вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і надалі
Затишно і правильно готувати їжу. 

Використовується в модлях:
Широкого застосування.