Термометр для духовки CA90023 (0-300°С)
Термометр для духовки CA90023 (0-300°С)
112 ₴ 140 ₴
-20%
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
21.CA90023
Країна виробництва
Китай
Призначення
для духовки
Вид
термостат
Стан
новий
Состояние
Новое
Терміни дії знижки
з 13.11.2024 по 27.11.2024
Опис
Стан: Новий
Сумісність: Універсальний
Призначення: для духових шаф
Вид: Механічний
Діапазон температур: 0...+300 °C
Одиниці виміру: Градуси Цельсія
Габарити (ШхГ): 65х60х34 мм
Матеріал: Стала
Кількість одиниць, шт: 1 шт.
Країна-вивідувач товару: Китай
Особливості: є можливість калібрування
Термометр для вимірювання температури 0-300 °C.
Є можливість калібрування.
Для належного приготування їжі або для чіткого слідування
Настанови щодо рецепту використовуються термометрами.
Вони дозволяють контролювати температуру як у камері духового
Ця шафа, як і всередині продукту, що готується (термометри з бджолоїдами).
Всі ці прилади розрізняються за пристроєм і принципом дії і
застосовуються за допомогою методу приготування їжі (в духовій шафі,
на грилі, у тандирній печі, сковороді, пароконвоматі тощо.
Існують такі види термометрів, як механічні та електронні.
Хоч вони виконують однакову задачу - виміряти температуру, але
Кожен має свої переваги й недоліки.
Механічні в силу простої конструкції прості і зручні в
Використання, але короткочасні. Принцип стандартної роботи
механічний термометр полягає в застосуванні пластин з
2 метали, які деформуються під дією температури і
приводить стрілку циферблата або табло в рух.
Також є термощупи з зондом, заповненим газом. Під впливом
Температура відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також
Вони приводять стрілку в рух.
Термощупи можуть бути повноцінним датчиком в робочій камері і давати
безпосередня інформація про температуру всередині страв і всередині самої
камери, так само мати періодичний метод роботи - ручне вимірювання по мірі
Готування їжі. Так само є варіанти, де вимірний блок знаходиться
зовні, а щуп всередині.
Електрони (цифрові) термометри - це маленькі електронні пристрої,
які мають вищі швидкість і точність вимірів, а також
має розширений функціонал. Серед додаткових функцій
Можливо, є функція таймера, сповіщення звукового сповіщення, налаштування режимів і пр.
У більшості з них є прилади виносного типу з жаропрочним
Проводом і щупом.
Виходимо з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ, і для цього є кілька причин:
- Неправильна експлуатація.
- порушення цілісності елементів конструкції;
- збільшення погрішності вимірювань;
- механічні пошкодження
Якщо ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показники вимірів,
то найкращим вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і надалі
Затишно і правильно готувати їжу.
Використовується в моделях:
Широкого застосування.
Сумісність: Універсальний
Призначення: для духових шаф
Вид: Механічний
Діапазон температур: 0...+300 °C
Одиниці виміру: Градуси Цельсія
Габарити (ШхГ): 65х60х34 мм
Матеріал: Стала
Кількість одиниць, шт: 1 шт.
Країна-вивідувач товару: Китай
Особливості: є можливість калібрування
Термометр для вимірювання температури 0-300 °C.
Є можливість калібрування.
Для належного приготування їжі або для чіткого слідування
Настанови щодо рецепту використовуються термометрами.
Вони дозволяють контролювати температуру як у камері духового
Ця шафа, як і всередині продукту, що готується (термометри з бджолоїдами).
Всі ці прилади розрізняються за пристроєм і принципом дії і
застосовуються за допомогою методу приготування їжі (в духовій шафі,
на грилі, у тандирній печі, сковороді, пароконвоматі тощо.
Існують такі види термометрів, як механічні та електронні.
Хоч вони виконують однакову задачу - виміряти температуру, але
Кожен має свої переваги й недоліки.
Механічні в силу простої конструкції прості і зручні в
Використання, але короткочасні. Принцип стандартної роботи
механічний термометр полягає в застосуванні пластин з
2 метали, які деформуються під дією температури і
приводить стрілку циферблата або табло в рух.
Також є термощупи з зондом, заповненим газом. Під впливом
Температура відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також
Вони приводять стрілку в рух.
Термощупи можуть бути повноцінним датчиком в робочій камері і давати
безпосередня інформація про температуру всередині страв і всередині самої
камери, так само мати періодичний метод роботи - ручне вимірювання по мірі
Готування їжі. Так само є варіанти, де вимірний блок знаходиться
зовні, а щуп всередині.
Електрони (цифрові) термометри - це маленькі електронні пристрої,
які мають вищі швидкість і точність вимірів, а також
має розширений функціонал. Серед додаткових функцій
Можливо, є функція таймера, сповіщення звукового сповіщення, налаштування режимів і пр.
У більшості з них є прилади виносного типу з жаропрочним
Проводом і щупом.
Виходимо з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ, і для цього є кілька причин:
- Неправильна експлуатація.
- порушення цілісності елементів конструкції;
- збільшення погрішності вимірювань;
- механічні пошкодження
Якщо ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показники вимірів,
то найкращим вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і надалі
Затишно і правильно готувати їжу.
Використовується в моделях:
Широкого застосування.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну