Сітка для м'ясорубки, 82/12,5/8mm
Сітка для м'ясорубки, 82/12,5/8mm
90 ₴ 112,50 ₴
-20%
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
04.0444
Країна виробництва
Україна
Вид
сітка
Матеріал
метал
Стан
новий
Состояние
Новое
Терміни дії знижки
з 13.11.2024 по 27.11.2024
Опис
Стан Новий
Сумісність Універсальна
Діаметр сітки, зовнішній (±1 мм.) 81,3 мм.
Діаметр центрального отвору (± 0,4 мм.) 12,5 мм.
Діаметр отворів (перфорація) (± 0,2 мм.) 8 мм.
Товщина сітки 7,5 мм.
Кріплення в корпусі (Ш*Г) Паз 6,5*4 мм.
Виробник Україна
Особливості Промислового призначення
Сітка для м'ясорубки, 82/12,5/8 мм.
Сітка м'ясорубки - це диск круглої форми, перфорований отворами різних дірок.
Кількість і розмірів. Від діаметру відгортість і їх кількість залежить кінцева форма
Вихідний продукт. Робота сітки завжди відбувається у зв'язку з режучим елементом -
Він створив гільйотину пару.
За призначенням сітки можна розділити на маленькі, середні, великі і дуже великі.
Тому їх можна використовувати для виготовлення паштетного та ковбасного фарша, фаршу
мант і прочь кулінарної продукції.
У більшості випадків виготовляють з нержавіючої сталі.
Серед переваг конструкції цієї деталі слід відзначити:
- надійність і довговічність;
- Простота виконання;
- варіативність використання;
- Безпечний матеріал для здоров'я
Основні причини несправності та виходу:
- Застуднення кромки;
- порушення цілісності матеріалу сітки в слідуванні механічної дії.
Крім того, частенько витері в процесі догляду за м’ясорубкою.
Нову сітку, яка підходить саме для Вашої м'ясорубки Ви завжди знайдете
В нашому магазині.
Використовується в модлях:
У більшості випадків для м'ясорубок промислового призначення.
Сумісність Універсальна
Діаметр сітки, зовнішній (±1 мм.) 81,3 мм.
Діаметр центрального отвору (± 0,4 мм.) 12,5 мм.
Діаметр отворів (перфорація) (± 0,2 мм.) 8 мм.
Товщина сітки 7,5 мм.
Кріплення в корпусі (Ш*Г) Паз 6,5*4 мм.
Виробник Україна
Особливості Промислового призначення
Сітка для м'ясорубки, 82/12,5/8 мм.
Сітка м'ясорубки - це диск круглої форми, перфорований отворами різних дірок.
Кількість і розмірів. Від діаметру відгортість і їх кількість залежить кінцева форма
Вихідний продукт. Робота сітки завжди відбувається у зв'язку з режучим елементом -
Він створив гільйотину пару.
За призначенням сітки можна розділити на маленькі, середні, великі і дуже великі.
Тому їх можна використовувати для виготовлення паштетного та ковбасного фарша, фаршу
мант і прочь кулінарної продукції.
У більшості випадків виготовляють з нержавіючої сталі.
Серед переваг конструкції цієї деталі слід відзначити:
- надійність і довговічність;
- Простота виконання;
- варіативність використання;
- Безпечний матеріал для здоров'я
Основні причини несправності та виходу:
- Застуднення кромки;
- порушення цілісності матеріалу сітки в слідуванні механічної дії.
Крім того, частенько витері в процесі догляду за м’ясорубкою.
Нову сітку, яка підходить саме для Вашої м'ясорубки Ви завжди знайдете
В нашому магазині.
Використовується в модлях:
У більшості випадків для м'ясорубок промислового призначення.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну