Сітка для ручної м'ясорубки 53/8/7mm
Сітка для ручної м'ясорубки 53/8/7mm
63 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
Немає в наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
04.0460
Країна виробництва
Україна
Состояние
Новое
Опис
Стан Новий
Сумісність Універсальна
Діаметр сітки, зовнішній (±1 мм.) 53 мм.
Діаметр центрального отвору (± 0,2 мм.) 7,8 мм.
Діаметр отворів (перфорація) (± 0,2 мм.) 7 мм.
Товщина сітки 3,6 мм.
Кріплення в корпусі Паз (напівсфера з радіусом 3 мм.)
Виробник Україна
Сітка для м'ясорубки (ручної), 53/8/7 мм.
Сітка м'ясорубки - це диск круглої форми, перфорований отворами різної
кількості та розмірів. Від діаметра отворів та їх кількості залежить кінцева форма
вихідного продукту. Робота сітки завжди відбувається в зв'язці з ріжучим елементом -
ножем, створюючи гільйотинну пару.
За призначенням сітки можна розділити на дрібні, середні, великі і дуже великі.
З огляду на це їх можна використовувати для виготовлення паштетного і ковбасного фаршу, фаршу
для мант та іншої кулінарної продукції.
У більшості випадків виготовляється зі зносостійкої нержавіючої сталі.
Серед достоїнств конструкції даної деталі слід зазначити:
- надійність і довговічність;
- простота виконання;
- варіативність використання;
- безпека матеріалу для здоров'я
Основними причинами несправності і виходу з ладу сітки можуть бути:
- затуплення ріжучої кромки;
- порушення цілісності матеріалу сітки в наслідок механічного впливу.
Також часті випадки втрати в процесі догляду за м'ясорубкою.
Нову сітку, яка підходить саме для Вашої м'ясорубки Ви завжди знайдете
у нашому магазині.
Сумісність Універсальна
Діаметр сітки, зовнішній (±1 мм.) 53 мм.
Діаметр центрального отвору (± 0,2 мм.) 7,8 мм.
Діаметр отворів (перфорація) (± 0,2 мм.) 7 мм.
Товщина сітки 3,6 мм.
Кріплення в корпусі Паз (напівсфера з радіусом 3 мм.)
Виробник Україна
Сітка для м'ясорубки (ручної), 53/8/7 мм.
Сітка м'ясорубки - це диск круглої форми, перфорований отворами різної
кількості та розмірів. Від діаметра отворів та їх кількості залежить кінцева форма
вихідного продукту. Робота сітки завжди відбувається в зв'язці з ріжучим елементом -
ножем, створюючи гільйотинну пару.
За призначенням сітки можна розділити на дрібні, середні, великі і дуже великі.
З огляду на це їх можна використовувати для виготовлення паштетного і ковбасного фаршу, фаршу
для мант та іншої кулінарної продукції.
У більшості випадків виготовляється зі зносостійкої нержавіючої сталі.
Серед достоїнств конструкції даної деталі слід зазначити:
- надійність і довговічність;
- простота виконання;
- варіативність використання;
- безпека матеріалу для здоров'я
Основними причинами несправності і виходу з ладу сітки можуть бути:
- затуплення ріжучої кромки;
- порушення цілісності матеріалу сітки в наслідок механічного впливу.
Також часті випадки втрати в процесі догляду за м'ясорубкою.
Нову сітку, яка підходить саме для Вашої м'ясорубки Ви завжди знайдете
у нашому магазині.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну