Термометр (термощуп) для м'яса SKL COK956UN (40-110°С)

Термометр (термощуп) для м'яса SKL COK956UN (40-110°С) від компанії Запчастини РК побут - фото 1
274 ₴ 342,50 ₴
-20%
Мін. сума замовлення у продавця 100 ₴
В наявності

Доставка

Нова Пошта
За тарифами перевізника
Укрпошта
50 - 100 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата на картку «Приватбанк»

Опис

Стан Новий
Сумісність Універсальний
Призначення Для м'яса
Вид Механічний
Вид щупа Вмонтований
Діапазон температур +40…+110°C
Одиниці вимірювання Градуси за Цельсієм
Діаметр вимірювального блоку 54 мм
Розміри зонда (щупа) Ø 3,8 мм, довжина 109 мм
Матеріал Нержавіюча сталь
Кількість одиниць, шт 1
Країна-виробник товару Китай
Додаткові характеристики Табло з підказками для приготування страви

Термометр (термощуп) для м'яса SKL COK956UN
• діаметр вимірювального блоку (±1 мм) - 54 мм
• розміри зонда (щупа) - Ø 3,8 мм, довжина 109 мм
• діапазон вимірювань - +40…+110°C
Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі, в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).
Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання - виміряти температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.
Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка під впливом температури деформується і приводить у рух стрілку циферблата або табло. Є також термощупи із зондом, заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також приводять у рух стрілку. Термощупи можуть знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір по мірі приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.
Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високі швидкість і точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути: функція таймера, звукового сповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного типу з жароміцним проводом та щупом.
Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:
- неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення похибки вимірювань
- механічні пошкодження
Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показання вимірювань, то найкращим вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далікомфортно і правильно готувати їжу.

Використовується в моделях:
Широкого застосування.

Характеристики

Код товару
21.COK956UN
Виробник
SKL
Призначення
для духовки
Вид
термометр
Стан
новий
Показати всі