Термометр для духовки з кріпленням М8x1 (0-400°С)
Термометр для духовки з кріпленням М8x1 (0-400°С)
424 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
Немає в наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
21.04011
Состояние
Новое
Опис
Стан: Новий
Сумісність: Універсальний
Призначення: Для духовки, гриля і барбекю
Вид: Механічний
Вид щупа: Вмонтований
Діапазон температур: 0…+400°C, 50...750°F
Одиниці вимірювання: Градуси за Цельсієм, за Фаренгейтом
Діаметр вимірювального блоку: 37 мм
Висота вимірювального блоку: 11 мм
Розміри щупа: Ø 6 мм, довжина 36 мм (з урахуванням різьби)
Різьба штуцера: М8x1,0
Матеріал: Метал, скло
Кількість одиниць, шт: 1
Країна-виробник товару: Китай
Додаткові характеристики: Штирьовий з різьбою
Термометр для духовки штирьовий з різьбовим кріпленням
• діапазон вимірювань - 0-400 °C
• діаметр вимірювального блоку (±1 мм) - 37 мм
• розміри щупа - Ø 6 мм, довжина 36 мм (з урахуванням різьби)
• різьба - М8x1,0
Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються
спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової
шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за
пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі,
в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).
Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання -
виміряти температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.
Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи
стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка під впливом
температури деформується і приводить у рух стрілку циферблата або табло. Є також термощупи із зондом,
заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також приводять у рух стрілку. Термощупи можуть
знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру
всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір по мірі
приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.
Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високі швидкість і
точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути:
функція таймера, звукового сповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного
типу з жароміцним проводом та щупом.
Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:
- неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення похибки вимірювань
- механічні пошкодження
Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показання вимірювань, то найкращим
вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далікомфортно і правильно готувати їжу.
Використовується в моделях:
Широкого застосування
Сумісність: Універсальний
Призначення: Для духовки, гриля і барбекю
Вид: Механічний
Вид щупа: Вмонтований
Діапазон температур: 0…+400°C, 50...750°F
Одиниці вимірювання: Градуси за Цельсієм, за Фаренгейтом
Діаметр вимірювального блоку: 37 мм
Висота вимірювального блоку: 11 мм
Розміри щупа: Ø 6 мм, довжина 36 мм (з урахуванням різьби)
Різьба штуцера: М8x1,0
Матеріал: Метал, скло
Кількість одиниць, шт: 1
Країна-виробник товару: Китай
Додаткові характеристики: Штирьовий з різьбою
Термометр для духовки штирьовий з різьбовим кріпленням
• діапазон вимірювань - 0-400 °C
• діаметр вимірювального блоку (±1 мм) - 37 мм
• розміри щупа - Ø 6 мм, довжина 36 мм (з урахуванням різьби)
• різьба - М8x1,0
Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються
спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової
шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за
пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі,
в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).
Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання -
виміряти температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.
Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи
стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка під впливом
температури деформується і приводить у рух стрілку циферблата або табло. Є також термощупи із зондом,
заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також приводять у рух стрілку. Термощупи можуть
знаходиться як повноцінний датчик в робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру
всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір по мірі
приготування їжі. Так само є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп всередині.
Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високі швидкість і
точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути:
функція таймера, звукового сповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного
типу з жароміцним проводом та щупом.
Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин:
- неправильна експлуатація
- порушення цілісності елементів конструкції
- збільшення похибки вимірювань
- механічні пошкодження
Якщо Ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показання вимірювань, то найкращим
вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і далікомфортно і правильно готувати їжу.
Використовується в моделях:
Широкого застосування
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну