Термометр для духовки електронний зі щупом Type-A, барбекю, L=1000 мм (0-250°С, 32-482°F)

Термометр для духовки електронний зі щупом Type-A, барбекю, L=1000 мм (0-250°С, 32-482°F)

Термометр для духовки електронний зі щупом Type-A, барбекю, L=1000 мм (0-250°С, 32-482°F) від компанії Запчастини РК побут - фото 1
334 ₴ 417,50 ₴
-20%
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
21.KDCTM-A
Терміни дії знижки
з 13.11.2024 по 27.11.2024

Опис

Стан: Новий
Сумісність: Універсальний
Призначення: Для духовки, гриля і барбекю
Вид: Електронний
Діапазон температур: 0…+250°C, 32...482°F
Одиниці вимірювання: Градуси за Цельсієм, за Фаренгейтом
Похибка: ±1 °С (0-100 °С), ±1,5 °С (101-250 °С)
Поділка шкали: 0,1 °С (0,2 °С)
Максимальна установка таймера: 99 год 59 хв
Розмір цифрового блоку (±1 мм): 74х74х20 мм
Розмір щупа: Ø 4 мм, довжина 180 мм
Довжина проводника: 1000 мм
Елемент живлення: 1 батарея AAA 1,5 В (немає в комплекті)
Матеріал: Метал, пластик
Комплектація: Представлена на фотографії
Країна-виробник товару: Китай
Додаткові характеристики: Зі щупом, для барбекю, з попередньо встановленими варіантами температур залежно від продукту

 Термометр для духовки електронний зі щупом Type-A

• зі щупом, для барбекю, з попередньо встановленими варіантами температур залежно від продукту
• діапазон вимірювань - 0-250 °C, 32-482 °F
• похибка - ±1 °С (0-100 °С), ±1,5 °С (101-250 °С)
• поділка шкали - 0,1 °С (0,2 °С)
• максимальна установка таймера - 99 год 59 хв
• розмір цифрового блоку (±1 мм) - 74х74х20 мм
• розмір щупа - Ø 4 мм, довжина 180 мм
• довжина проводника - 1000 мм
• елемент живлення - 1 батарея AAA 1,5 В (немає в комплекті)

Для правильного приготування страви або ж чіткому слідкуванню інструкції рецепту використовуються
спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як у камері духової
шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за
пристроєм та принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі,
в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.).

Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання -
виміряти температуру, але в кожного є свої переваги та недоліки.

Механічні через нескладну конструкцію прост